GAME VIRAL POPCAT CLICK HAR4M DAN HINA ISLAM? - popcat.games

GAME VIRAL POPCAT CLICK HAR4M DAN HINA ISLAM?

Camimi Hadrii
Views: 187896
Like: 10039
CER KORANG COMMENT JAP TANG MANAY YANG HARAM HAHAHAHH

DONT FORGET TO LIKE && SUBSCRIBE OKIES ✨
i ❤️ you guys alwaysss

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
👉🏻 ?

FAQ:
Camera? – Iphone12 Pro
Edit pakai apa? – Imovie + Vllo + Adobe Premiere Pro (sometimes)
Music Sound? – Youtube ‘no copyright sound’

#unboxing
#azfarheri
#popcat
#gamepopcat
#popcatclick
#gamepopcatharam
#popcatharam

570 Comments

  1. I have attached my resume with the application

  2. Sebenarnya arab saudi ni sokong lgbtq .. 😩 astafirullah.. ^-^ Saya pun tak tau nak cakap dah … orang islam tak boleh sokong Lgbtq ..

  3. bendera tu kat bawah sekali sebab takde yang derma kat bendera tu yang tekan pun 000 je

  4. Kak cuba tengok kat bendera kat bawah sekali nama bendera nye saudi agaybia

  5. sebenarnya negara arab saudi kena hack kat popcat astu orang yg buat popcat tu band hacker tu sekarang negara arab saudi dah jadi ok dah jadi biasa

  6. Dulu popcat flag saudi arab tukar jadi lgbtq punya belakang tadi dh tukar dh

  7. im so love to see your videoo😍😍😍😍😆😆😆

  8. akak kan boleh guna auto clicker saya sumbang 100,000 guna suto clicker

  9. wow buat penat je diorang tu dari takdi tap sampai jari tangan sakit pfft senang guna autoclicker

  10. Kak jangan senang sangat la percaya benda macam tu

  11. Cuma klik banyak kali je ke 😂😂 sampai sakit tangan nanti

  12. kak saya nak tanya semua orang suka sangat nak subscribe banyak sangat kenapa kak

  13. hm dia dah tengok video tu dua kali still lagi " aku tak faham "

  14. Game takde unsur haram,tapi creator game support lgbt,kenapa game yang dapat nama haram sedangkan creator yang haram

  15. Saya baru tahu kenapa bendera arab tu jadi bendera Lgbtq+
    Sbb website tu kena hack:'

  16. Akak syg… Tu bendera Arab Saudi/Saudi Arabia yg laki tu kte…time akak slide cari tu ade benderanye tpi xde un background lgbtq kt blkg die..halah ii

  17. Developer tu taruk arab saudi flag to the Lgbtq flag background

  18. saya pernak tengok kat youtube dia bendera arab saudi jadi warnia warni lepastu nama bendere arab saudi dia tulis saudi agaybia

  19. Akak ni lurus sgt la… saya budak darjah 6 pun fhm ape yg abg tu ckp…. dia cakap yang dlm game ni…. colour background bendera utk arab saudi tlh ditukar dgn bendera LGBT daripada bendera asal yg bewarna hijau….. haiyaaa ………

  20. •αℓεεรყα εƶωเɳツ✿ says:

    Kak katanya sekarang dah ada popdin(versi muhyiddin) dan popbri(versi ismail sabri)

  21. Jangan percaya bendera Yang LGBT tulisan Arab Tu bendera tu hanyalah editing je pliss jangan percaya mamat Tu saje dia nak viral

  22. kakak pls sambung part 2 untuk pasal ni sebab saya baru tengok tiktok dan dia kata pergi ke tempat nombir 79 die ada flag lgbt tak tahu lah ade lagi ke tak tapi pls try akak😭 tapi takpe kalau akak nak main beh je tapi pls try tengok

  23. Tipu je tu saya cari bendera tu mane ade pun

  24. Itu hanya alasan untuk membuat manusia menggunakan waktu dengan todak lalai

  25. Bendera LGBT = 🏳️‍🌈
    Yang di maksudkan menghina ialah bendera arab Saudi jadi = 🏳️‍🌈+🇸🇦=Saudi LGBT

Leave a Reply

Your email address will not be published.