Berhenti Main Game Ni !! Agenda Tersembunyi PopCat Click Terhadap Negara Islam ?? - popcat.games

Berhenti Main Game Ni !! Agenda Tersembunyi PopCat Click Terhadap Negara Islam ??

Bro Bongkar
Views: 12526
Like: 168
baru-baru ni viral permainan PopCat di media sosial, ada pihak mendakwa permainan ini cuba menghin4 negara Islam ?

tonton video penuh untuk info lanjut 💯

jangan lupa like comment share dan subscribe untuk lebih banyak video bongkar 🔥
#popcatclick #popcatmalaysia #popcatviral

24 Comments

  1. btw kalau berani, pakailah suara aslimu, jangan text to speech

  2. Banyak lg game2 yg best2, game bodo jgk yg jd trending.. 😾

  3. the country who comes out on top simply says its citizens spend too much time on shit like this rather than be productive. i know. because i am malaysian, and we do shit like this. look at our country, a mess. and we still play this. we are beyond saving.

  4. X pyh bangga la dgn arab saudi tu … Kerajaan negara dia sndiri pn jatuh kan islam … Yg x boleh pun semakin di boleh kan dekat arab tu … Kita je kat sini beriya2 nk pertahan kan negara arab …

  5. Video bodoh tak da kaitan dengan ugama Islam ajaran sesat mana kah ini setakat main kuching pun nak kecoh bocah bodoh. Kau main kuching kau sendiri kata kan haram? 🤣

  6. Tau darimana game haram ? Emang lu nabi ? Emang ada hadist nya

  7. Tak apa main game ni tapi solat jangan lah tinggal

  8. Rasa mcm buang masa kalau join game mcm ni. "Perlumbaan" yang tiada tujuan. Baik tinggalkan je. Semua nak menang, biar game ni kita kalah asalkan kita menang tolong menolong antara satu sama lain majukan ekonomi negara.

  9. Mari Saudaraku Kita Berselawat
    ‎اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
    Allahumma salli `ala Sayyidina Muhammad Wa`ala ali Sayyidina Muhammad

  10. 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

  11. Link akaun twitter milik developer PopCat :
    🔴Freddy Heppel https://twitter.com/freddyheppell?s=09
    🔴Eddie https://twitter.com/onfe1?s=09
    .
    Tweet pengakuan Eddy berkenaan rainbow flag pada bendera Arab Saudi 🔴 https://twitter.com/onfe1/status/1426696791978807297?s=19
    .
    note: walaupun mereka sudah ubah bendera Arab Saudi kepada bendera asal, namun ianya tetap bukan bendera Arab Saudi, kerana kalimah syahadah pada bendera itu telah diubah.
    .
    Develeper Eddie mengatakan ianya diubah sedemikian agar mudah dibaca https://twitter.com/onfe1/status/1426842197673095169?s=19

Leave a Reply

Your email address will not be published.